kunstliefde
..

Podiumavond 20.00


29 juni 2017

Belofte 12 - Adriaan Luteijn en Boris Steiner

Belofte kunstenaars Adriaan Luteijn en Boris Steiner geven deze avond een toelichting op het werk dat zij in De Belofte 12 tentoonstelling laten zien. 

Adriaan Luteijn
De zoektocht naar een perfecte presentatie, dat is 'Pointless Power' van Adriaan Luteijn. In deze performance maakt Adriaan gebruik van diverse presentatietechnieken zoals powerpoint, autocue en handgebaren om tot een perfecte presentatie te komen. Het onderwerp van de presentatie: presenteren! In de tentoonstelling is ook een video-archief te zien met voorgaande presentaties en repetities. Dit archief geeft inzicht in de voorbereidingen die nodig zijn voor deze poging om een perfecte presentatie neer te zetten. 

Boris Steiner
De rode draad in het werk van Boris is de sociale interactie met het publiek en het openbaren van de creatieve daad. Voor 23:49 heeft Boris een opstelling geïnstalleerd van een stoel, camera en papier, die de potentie bezitten om te worden benut. De intentie is niets meer dan een gesprek te voeren met iemand in de stoel; de opbrengst is een reeks portretten. Tijdens de podiumavond in Kunstliefde zal Boris zijn vertrekpunt en vondsten binnen dit project toelichten.


Aanvang 20.00 uur
Toegang gratis / Entree via de zij-ingang
Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
activiteiten