kunstliefde
..

 
De Belofte 12


De deelnemers aan De Belofte 12 zijn bekend.

De kunstenaars die meedoen zijn;
HKU Fine Art; Marin Hondebrink, Adriaan Luteijn, Ruby-Jane Fu, Jonathan Straatman, Boris Steiner, Ellis Veth en Jurre van Voorst 
HKU Fotografie; Tamira Boogaard, 
HKU Product Design; Panajiotis Petropoulos, Lennart de Neef en Luuk de Wit

 

De Belofte is een project van Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst in Utrecht voor recent afgestudeerde kunstenaars. De 12e editie gaat van start in februari 2017. Tijdens het project zijn er een aantal bijeenkomsten met interessante gastsprekers uit het kunstveld. Zo ga je in gesprek over de ervaringen na het afstuderen met reeds afgestudeerde kunstenaars, krijg je informatie over het aanvragen van werkbijdragen, wordt er gesproken over het werkproces, kan je contacten leggen in het Utrechtse kunstcircuit met galeriehouders en kunstenaars. Daarnaast werken we toe naar een gezamenlijke tentoonstelling medio mei/juni 2017 met nieuw werk.

Kunstenaars die eerder de Belofte volgden zijn o.a.: Thera Clazing, Goof Kloosterman, Sander van Noort, Zeno van den Broek, Mathieu Klomp, Kim van Erven, Jasper Timmermans, Joyce Overheul, Danny Foolen, Pim Tieland, Nienke Jorissen, Esther Hoogendijk en vele anderen.

 

Namens Kunstliefde en De Belofte 12,
Lou Vos, Brigitte Heslenfeld, Nienke Jorissen en Goof Kloosterman 

 

Je kunt het traject volgen via Facebook
Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
activiteiten