kunstliefde
..

De Belofte 10 Crowdfund actie


20 maart

‘Medio Prosper’ is de tentoonstelling van de Belofte 10 van 23 mei t/m 21 juni. De Belofte is een traject voor startende kunstenaars van Kunstliefde in Utrecht. Met deze tentoonstelling willen wij ons als groep jonge kunstenaars introduceren in de kunstwereld en in Utrecht in het bijzonder.

Het project

De titel van onze tentoonstelling is ‘Medio Prosper’. Dit staat voor de fase waarin we ons nu bevinden; tussen nu en onze toekomst. Door de Belofte kunnen we onszelf ontwikkelen en groeien als kunstenaar.

Wij zijn de Belofte 10

We zijn allemaal afgestudeerd aan de kunstacademie in 2014 en staan aan het begin van onze artistieke loopbaan waar we vol enthousiasme naar uitkijken. De expositie wordt een spannende combinatie van schilder- en teken kunst, installaties, performance, beeldhouwen en fotografie/video. Op dit moment zijn we speciaal voor de tentoonstelling in Kunstliefde nieuw werk aan het maken en kijken ernaar uit om dit aan jullie te laten zien.

Help ons dit project te realiseren!

Graag willen we met deze crowdfundingactie de materiaalkosten dekken van het werk dat we speciaal voor deze tentoonstelling maken. Daarnaast willen we een bijzondere catalogus realiseren die ontworpen wordt dor een jong ontwerpbureau uit Utrecht. Door deze catalogus krijg je een kijkje achter de schermen en in het hoofd van elke kunstenaar.
 http://voordekunst.nl/…/project/view/3081-expo-medio-prosper

Door bij te dragen aan het project kunnen wij een mooie tentoonstelling vormgeven met alles erop en eraan. Als jonge kunstenaars is dit een fantastische kans om te groeien en  te leren.

Wij investeren door dit project in onze toekomst en jij als crowfunder in een nieuwe generatie kunstenaars!

Waar is het te zien?

De opening zal zaterdag 23 mei plaatsvinden in  Kunstliefde. Als crowdfunder wordt je vanzelfsprekend op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor de opening.

Ook kun je ons hier volgen: www.facebook.com/debeloft

Dennis ter Wal (Fine Arts / Rietveld), Goof Kloosterman (Fine Arts / HKU), Thera Clazing (Fine Arts / HKU), Danilo Fernandez (Fine Arts / HKU), Sander van Noort (Fine Arts / HKU), Sonia Laan (Fotografie / HKU), Mariska Kerpel (Fotografie / HKU), Nienke Jorissen (Fotografie / HKU) en Marloes Elbertse (Fine Arts / Artez)

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
activiteiten