kunstliefde
..

Uitfeest First Blood


5 september

Onder de titel FIRST BLOOD presenteren diverse galeries tijdens het Uitfeest werk van jonge kunstenaars die dit jaar afstudeerden aan de HKU.
 
In Kunstliefde is het werk te zien van Lieke van der Made. Lieke studeerde dit jaar af in Fine Arts aan de HKU met o.a. haar installatie 'Wireless Relation'.

Art Utrecht  
een nieuw digitaal platform voor beeldende kunst in Utrecht
 
Tijdens het Uitfeest wordt het eerste deel van Art Utrecht gelanceerd; een nieuw digitaal platform voor beeldende kunst in Utrecht waarop de galeries en kunstruimten in Utrecht te vinden zijn en op later termijn ook een expositieagenda, kunstenaars, kunstenaars-initiatieven en meer. 
 
Stichting Art Utrecht is begin 2015 opgericht met als doel het vergroten van de zichtbaarheid, vindbaarheid en bekendheid van Utrechtse ondernemers, instellingen en kunstenaars op het gebied van de beeldende kunsten voor een nationaal en internationaal publiek. Stichting Art Utrecht wil zo de ontwikkeling van en de waardering voor de beeldende kunst in Utrecht stimuleren.
 
Meer informatie is vanaf 6 september te vinden op www.artutrecht.com en te volgen via www.facebook.com/stichtingartutrecht
 
Art Utrecht is een initiatief van Kunstliefde Ruimte voor Beeldende Kunst (Projectteam), Galerie SANAA, Kuub Ruimte voor Kunst & Cultuur, Dapiran Art Project Space, Galerie Rob Rademaker en EXbunker.
Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
activiteiten